តើស្រាបៀរល្អឬអាក្រក់ សំរាប់អ្នក ជាងការទទួលទានស្រាក្រហម?
សុខភាព៖ មិនថា ស្រាបៀរឬស្រាអង្ករបិត គឺសុទ្ធសឹងតែប្រើជាតិអាល់កុលដូចតែគ្នា ទោះបីជាស្ថិតនៅក្នុងបរិមាណតិចឬច្រើនក៏ដោយ។
សុខភាព៖ មិនថា ស្រាបៀរឬស្រាអង្ករបិត គឺសុទ្ធសឹងតែប្រើជាតិអាល់កុលដូចតែគ្នា ទោះបីជាស្ថិតនៅក្នុងបរិមាណតិចឬច្រើនក៏ដោយ។
តើអ្នកដឹងថា ការទទួលទានសូរ៉ា វាផ្តល់ផលប៉ះពាល់យ៉ាងណាដល់សុខភាពអ្នក នៅថ្ងៃក្រោយនោះទេឬ? បើសិនជាអាច គួរជៀសវាងល្អជាង ដោយប្តូរមកទទួលទានតែឬកាហ្វេវិញទើបប្រសើរ តែមិនមែនន័យពិសារច្រើនហួសហេតុពេកដែរ។
-ពេលដែលអ្នកផឹកស្រាច្រើន វានឹងធ្វើអោយអ្នកឆាប់ដុះក្បាលពោះ ជាពិសេស ទៅលើមនុស្សប្រុស។
-កំឡោចដល់បេះដូង(ក្តៅ) ព្រោះស្រាបៀរមានផ្ទុកអាស៊ីតច្រើន ដែលងាយបង្កើនសារធាតុក្តៅដល់បេះដូង។
-សំពាធឈាមឡើងខ្ពស់ កុំទទួលទានស្រាបៀរក្នុងបរិមាណជាង៤០ក្រាមនៃជាតិអាល់កុល ព្រោះអាចធ្វើអោយសំពាធឈាមឡើង។
-បង្កើនជាតិពុលនិងស្រេកទឹក៖ ជាតិអាល់កុលជាភ្នាក់ងារបង្កការស្រេកទឹកបំផុត ហើយក៏បន្ថយកំរិតធ្វើចលនារបស់សរសៃប្រសាទដែរ។ ម៉្យាងទៀត វាក៏បង្កជាជាតិពុលក្នុងខ្លួន។
0 Comments