ហានិភ័យ នៃការ ទទួលទាន ស្រាបៀរ និង សុស្រា ចំពោះសុខភាព ដែលអ្នកតែងគិតថា មិនមានបញ្ហាធ្ងន់ធ្ងរ

By , Comment
Share on Facebook Tweet on Twitter
តើស្រាបៀរល្អឬអាក្រក់ សំរាប់អ្នក ជាងការទទួលទានស្រាក្រហម?
ហានិភ័យ នៃការ ទទួលទាន ស្រាបៀរ និង សុស្រា ,wine, Beer, Alcohol

សុខភាព៖ មិនថា ស្រាបៀរឬស្រាអង្ករបិត គឺសុទ្ធសឹងតែប្រើជាតិអាល់កុលដូចតែគ្នា ទោះបីជាស្ថិតនៅក្នុងបរិមាណតិចឬច្រើនក៏ដោយ។
តើអ្នកដឹងថា ការទទួលទានសូរ៉ា វាផ្តល់ផលប៉ះពាល់យ៉ាងណាដល់សុខភាពអ្នក នៅថ្ងៃក្រោយនោះទេឬ? បើសិនជាអាច គួរជៀសវាងល្អជាង ដោយប្តូរមកទទួលទានតែឬកាហ្វេវិញទើបប្រសើរ តែមិនមែនន័យពិសារច្រើនហួសហេតុពេកដែរ។
-ពេលដែលអ្នកផឹកស្រាច្រើន វានឹងធ្វើអោយអ្នកឆាប់ដុះក្បាលពោះ ជាពិសេស ទៅលើមនុស្សប្រុស។
-កំឡោចដល់បេះដូង(ក្តៅ) ព្រោះស្រាបៀរមានផ្ទុកអាស៊ីតច្រើន ដែលងាយបង្កើនសារធាតុក្តៅដល់បេះដូង។
-សំពាធឈាមឡើងខ្ពស់ កុំទទួលទានស្រាបៀរក្នុងបរិមាណជាង៤០ក្រាមនៃជាតិអាល់កុល ព្រោះអាចធ្វើអោយសំពាធឈាមឡើង។
-បង្កើនជាតិពុលនិងស្រេកទឹក៖ ជាតិអាល់កុលជាភ្នាក់ងារបង្កការស្រេកទឹកបំផុត ហើយក៏បន្ថយកំរិតធ្វើចលនារបស់សរសៃប្រសាទដែរ។ ម៉្យាងទៀត វាក៏បង្កជាជាតិពុលក្នុងខ្លួន។
-ចុងក្រោយក៏ កកើតជារោគថ្លើម ៕
ហានិភ័យ នៃការ ទទួលទាន ស្រាបៀរ និង សុស្រា ,girl drunk,drink beer,drink wine

ដកស្រង់ពី: គេហទំព័រក្រៅស្រុក

Author

author
Sotheavy royalsRealase at

ប្រភពព័ត៌មានពី|RFA|VOA|RFI|KImedia|and mores.

0 Comments